Kjell De Hondt - Foto: Tomas Sisk
Kjell De Hondt – Foto: Tomas Sisk

Gisteren kroonden de dames van DCLA zich al de sterkste damesclub van het land in het eigen Kessel-Lo. Ze verwezen daarmee de dames van ACME en het Luxemburgse Dampicourt naar respectievelijk de tweede en derde stek. De heren van DCLA hebben vandaag – net als hun dames gisteren – een titel te verdedigen. Daarvoor moeten ze wel de taalgrens overtrekken, naar Nijvel, waar enkele te duchten Waalse teams hun staan op te wachten. Net als bij de dames zal immers Dampicourt, vorig jaar tweede, een gooi doen naar winst, maar ook de heren van het organiserende CABW en Excelsior Brussel mogen zich tot de favorieten rekenen. Vlaamse tegenstand zal allicht vooral uit de hoek van de Vilvoorde AC komen.

AC Herentals probeert in eigen huis de VAL-ere-afdeling opnieuw te ruilen met de KBAB-afdeling. In Lokeren wordt gestreden in eerste landelijke en in Aartselaar en Oudenaarde (landelijke 2) en in Lommel (landelijke 3) ontwikkelen zich de andere Bekeravonturen.

 

 

Zoals het een nieuwswebsite tegenwoordig betaamt, verzamelen we hieronder alle tweets met de hashtags #interclub. Doe gerust mee en verspreid uw nieuws.