Home » Nieuws » Internationaal » Martina en Gatlin starten hun seizoen met een 4x100m [video]

Martina en Gatlin starten hun seizoen met een 4x100m [video]

Churandy Martina en Justin Gatlin hebben vandaag hun seizoen gestart met de Florida Relays in Gainesville (VS). Daar maakten ze allebei deel uit van het ‘Star Athletics’¬†team. Die ploeg bestond uit de 23-jarige Jeff Demps, de 23-jarige Kemar Hyman, Justin Gatlin & Churandy Martina. Het team kwam tot een tijd van 38.59 en daarmee moesten ze alleen het team Gainesville Elite voor zich dulden. Achter het team van Martina eindigden onder meer nog de Britten. Dit team werd 3de en bestond uit Dwain Chambers, Harry Aikines-Ayreety, James Ellington en Christian Taylor. Bekijk hieronder de beelden van de boven beschreven 4x100m.

Een verslag van de hoogtepunten uit de wedstrijden in Gainesville vindt u hier.